Vissza

Regisztráció Zenekari Gyakorlatos Táborba


Kérjük figyelmesen töltsd ki a lenti adatokat! Add meg a nevedet, illetve olyan telefonszámodat, email címedet, amelyeken ténylegesen elérhető vagy, ellenkező esetben nem tudunk értesíteni a fejleményekről. A felhasználó név és jelszó arra szolgál, hogy a későbbiekben az itt megadott adataidat módosítani tudd, ha erre szükség lenne. Továbbá a zenekarok online összeállítása, szervezése során a többiek ezt a nevet fogják látni. A belépő kártya kódja mezőt csak Hangképzős diákok töltsék ki. Jelöld be, milyen hangszeren játszol, vagy énekelsz. Azt jelöld ez esetben, hogy a táborban mely szerepekben szeretnél részt venni. Minden mezőt ki kell tölteni (kivéve nem Hangképzősök esetén a belépő kártya kódja), ellenkező esetben az adatok nem kerülnek rögzítésre. Azt a turnust jelöld meg, amelyiken részt tudnál venni. Ha bármelyiken, akkor mindet jelöld be, természetesen csak egyre leszel beosztva a végén, a szervezést, a zenekarok összeállítását azonban nagyban segíti, ha több lehetséges turnust is kiválasztasz. A felkészültségedet sorold be az általad gondolt szintre egy 1-től 5-ig terjedő skálán. Ez is a szervezést segíti, nem jelent egy végleges besorolást.
1: viszonylag kezdő, néhány akkordot ismerve egyszerűbb dalokat lekísérni tudó tanuló
2: már több akkordot, esetleg néhány skálát is ismerő tanuló
3: akkordokat, skálákat elméleti szinten ismerő, azokat alap szinten alkalmazni tudó tanuló
4: akkordokat, skálákat ismerő, azokat gyakorlatban is alkalmazni tudó tanuló
5: akkordokat, skálákat ismerő, azokat gyakorlatban alkalmazni tudó, szólózni, improvizálni is képes tanuló
Figyelem! A besorolás természetesen csak tájékoztató jellegű, ne okozzon problémát, ha az egyik illetve másik készség alapján esetleg más sorszámú besorolás lenne indokolt, ez nyilván egy erőltetett valami, de a kezdeti lépéseket megkönnyíti a szervezés során. A besorolás, már ha egyáltalán így kell nevezni, a tábor során változhat és változni is fog. Továbbá vegyétek figyelembe, hogy ez a tábor NEM PROFIKNAK, hanem zeneiskolás, tanuló diákoknak szól elsősorban. Ha profi vagy, akkor erre nincs szükséged. Azért, hogy a profizmusodat megmutasd másoknak, ne válaszd ezt a tábort, arra nem ez való. Azonban ha olyan haladóbb zenész vagy, aki úgy gondolja, hogy tud még fejlődni a daltanulás, dal előadás terén, bátran jelentkezz. Bármilyen egyéb megjegyzést, tudatni való információt a hangkepzo@zene.suli.hu email-címre tudsz elküldeni.

FONTOS! A regisztráció akkor sikeres, ha ezt a visszajelzést kapod az adataid rögzítése után, és arról hamarosan érkezik visszaigazoló email is. Amennyiben nem kapsz ilyen emailt, azt feltétlenül jelezd, mert lehet, hogy az email címedet rosszul adtad meg véletlenül, a további értesítéseknek, szervezési teendőknek pedig elengedhetetlen feltétele, hogy helyes email cím legyen a rendszerünkben.
Regisztrációs adatok

Név:
Becenév/Felhasználó név:
Belépő kártya kódja:
Jelszó:
Jelszó ismét:
Email cím:
Telefon:
Dob
Basszus
Gitár
Billentyű
Fúvós
Vonós
Ének
1. turnus: 2017.07.10 - 2017.07.14
2. turnus: 2017.07.17 - 2017.07.21
3. turnus: 2017.08.07 - 2017.08.11
Kezdő
...
Középhaladó
...
Haladó