Veres Mónika – NIKA – énekes, énektanár

“Négy évesen már a Magyar Rádió szignálját énekelte, tagja volt az Operaház gyermekkórusának, sőt még a tizenötöt sem töltötte be, mikor megnyerte első díját egy külföldi fesztiválon. Azóta a Fonogram díjtól az Emerton díjig majd’ minden fontosabb elismeréssel megjutalmazták, színpadra lépett az ország legnevesebb zenészeivel, és több száz slágerhez kölcsönözte a hangját vokalistaként. Az egykori bájos kislány, aki csak annyit kért: “papa, ne félts”, már felnőtt, és igazi dívaként aratja sikereit immár szóló énekesnőként.”  (NIKA Official Fanpage)

Jelenleg aktív énekesnő és a Hangképző énektanára. “Móni favoritjai közé tartozik Tina Turner, Aretha Franklin, Whitney Houston, Beyonce és Ella Eyre is, csak hogy a nagyobbakat említsem. A magyar előadóművészek közül közel áll hozzá Katona Klári, az LGT, Cserháti Zsuzsa és Kovács Kati is.”  (Hangképző)

“Énekóráimon arra törekszem, hogy mindazt a sok tapasztalatot, amit pályafutásom során szereztem átadjam növendékeimnek.”

Tanulmányok: Magyar Állami Operaház gyermekkórusa, Angyalföldi Tiniszínpad és Színiiskola, MZTSZ Kõbányai Zenei Stúdió (könnyûzene)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial