Tanároknak

Hangszeres, ének és hangképzés oktatásra felszerelt termeket kínálunk magántanároknak, magán zeneiskoláknak, oktató közösségeknek. Neked, nektek nincs más dolgotok, mint tudásotok legjavát hozni az oktatás terén, a többit mi biztosítjuk számotokra. (Termek felszereltsége: hangtechnika, digitális zongora, számítógép, kaputelefon, székek, kottatartó, fogas) Emellett számos olyan szolgáltatással ruházunk fel, amely birtokában tevékenységetek sokkal széleskörűbb, színesebb, ezáltal vonzóbb lehet tanítványaitok számára. Ilyenek többek között a zenekari gyakorlatok szervezése az oktatás helyszínén, növendékkoncertek szervezése és lebonyolítása, szakmai kurzusok és zenei táborok. Óráitokat a belváros szívében, igényes környezetben tarthatjátok meg, ahol recepció, büfé működik és wifi használata biztosított.

Felruházhatjuk tevékenységeteket olyan extrákkal is, mint online foglalási rendszer, központi fizetési és bérlet rendszer valamint ellenőrzött központi chipkártyás vagy mobiltelefonos beléptetőrendszer. Folyamatos hirdetéseink, kampányaink mentén újabb növendékekre is szert tehettek. Diákjaitok számára az oktatás helyszínén profi hangmérnök irányításával történő stúdió szintű hangfelvétel készítésének lehetősége is rendelkezésre áll.

Lehetőségetek van honlapotok, logótok, hirdetésetek elhelyezésére is intézményünk webfelületére zene.suli.hu/azénzeneiskolám formában. Így megspórolhatjátok a tárhely költségeket, ugyanakkor a zene.suli.hu egy kiváló, a tartalmat nagy mértékben tükröző általános domain a suli.hu fődomain alatt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial