Rólunk

A multi-ZENEISKOLA, mint intézmény formáját tekintve egy helyszín, ahol zenei oktatás céljára felszerelt termek, hangtechnikai eszközök és kiegészítő helyiségek találhatók, a tartalom vonatkozásában pedig egy gyakorlat szülte összetett rendszer sok-sok extra szolgáltatással. Az intézményben zeneiskolák, oktató közösségek, hangszeres és magán énektanárok oktatnak egymástól teljesen függetlenül, saját módszerek és tematika mentén. Tevékenységüket az intézmény nyújtotta célirányos szolgáltatások sokasága egészíti ki, további szolgáltatások pedig a tanulók munkáját segítik.

Jellemzők vázlatpontokban:

  • egyetlen központi helyszín és eszközpark (Budapest belvárosában)
  • több zeneiskola, sok tanár,  sok-sok diák (inspiratív zenei közeg)
  • központi erőforrás-szervezés és elosztás (termek, eszközök)
  • központi online foglalási,  óraszervezési és bérlet rendszer a zökkenőmentes működés érdekében
  • kaputelefonos és ellenőrzött chipkártyás központi beléptetőrendszer
  • igényes környezet, járulékos szolgáltatások (recepció, büfé, wifi…)
  • sok-sok extra szolgáltatás (profi hangstúdió, zenekari gyakorlat, koncertek, kurzusok, táborok…)

Célunk kettős, egyrészről a tanárok, iskolák (tagok) tevékenységének támogatása, kiegészítése oly módon, hogy ők maximálisan fő tevékenységükre, az oktatásra koncentrálhassanak, így szolgáltatásuk magas színvonalú, mindamellett teljes körű maradhat. Másrészről a zenét tanulni vágyóknak kívánunk egy olyan helyszínt, illetve felületet biztosítani, ahol megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb iskolát, tanárt és ami talán a legfontosabb, zenésztársakat.

Jelenleg majdnem 20 iskola és magántanár közel 200 diákja látogat minket hétről hétre. Megtalálható a klasszikus és könnyűzenei hangképzés, énekoktatás, illetve hangszeres oktatás is. Ez utóbbi jelenleg a könnyűzenei és jazz műfajok keretein belül marad. Ha szeretnél csatlakozni, várjuk megtisztelő érdeklődésedet mind tanárként, mind diákként 🙂

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial