Jung Norbert – gitáros, dalszerző, gitártanár, hangmérnök

Jung Norbert – gitáros, dalszerző, gitártanár, hangmérnök

Eddigi pályája során a számtalan stílusnak és helyszínnek köszönhetően – melyeken az elmúlt 30 év alatt zenélt – olyan széleskörű tapasztalatokra tett szert, melyek hangmérnöki munkáival kiegészülve különlegesen gazdag szakmai tudást jelentenek.

Népszerű heavy-metal bandától egészen a színházi gitározásig játszott rockot, latin zenét, country-t és rap-et. Zenélt fesztiválszínpadokon, klubokban, színházi színpadokon, stúdióban, még mozgó kamionon is.

Egyedi hangzásvilágát a saját maga által kifejlesztett és épített erősítők és pedálok adják.

Jelenleg a Madách Színházban, a szolnoki Szigligeti Színházban és az Experidance társulat zenekarában zenél, ezen kívül saját alternatív country együttesét, a Twin City-t vezeti, tagja a FankaDeli rap produkciónak, metál szenvedélyének pedig az EGO Project-ben hódol.

A Jung Audio Studio hangmérnöke, a Hangképző Zeneműhely gitártanára. (HangKépző->Jung Norbert)

„Ha van nálad egy gitár, a világ összes dala ott van a kezedben. Mert minden történet így kezdődik. Hogy valakinél van egy gitár…

Mi kell ahhoz, hogy bármilyen körülmények között, bármilyen stílusban magabiztosan zenélhess? Többek között ez az, amit megtanítok neked.

– Megtanulod a hangszerkezelést, a fogásokat, a különböző stílusok pengetési módjait.

– Megtanulod azokat a zeneelméleti alapokat, amik nélkülözhetetlenek még egy tábortűz mellett is, valamint elsajátítod mindazokat a technikai és előadásbeli ismereteket, amikkel képes leszel bármilyen körülmények között a legtöbbet kihozni magadból és a hangszeredből.

– Mindezeken kívül megkapod tőlem a különböző felszerelésekkel (erősítők, pedálok, effektek) és azok beállításaival kapcsolatos nélkülözhetetlen, sok esetben „bulit mentő” megoldásokat, trükköket és alapszabályokat, amelyekkel semmilyen színpadi körülmény nem hoz majd zavarba, és talán még ennél is fontosabb, hogy ezek mind hozzásegítenek majd ahhoz, hogy bátran merj kísérletezni, és megtalálhasd a csak rád jellemző, saját stílusodat!

És még valamit. Talán ez a legfontosabb. Megkapod azt a 2 kulcsmondatot, amelyeket ha elültetsz a fejedben, minden tananyagból élmény válik. Belőled pedig zenész.

Nem számít, hány éves vagy, és milyen tudással rendelkezel. Ha szereted a gitárod, a lényeg megvan. Mutasd a kedvenc riffed, várlak!

Jung Norbert”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial