Bősze Bea – énekes, énektanár

“A zenei pályám szüleimnek köszönhetően 3 évesen indult, profi zenekarokkal 16 éves korom óta lépek fel rendszeresen. 2008-ban Gloria nevű együtesemnek a Sony BMG nagylemezt adott ki Ave Maria címmel. Több zenekarban megfordultam már (BB and The George Can Play, Pesty Party Showband, Gloria együttes, Perfect Party Company, Juice Tánc és Nosztalgiazenekar, Randy együttes), nagyon sok tapasztalatot szereztem. 2009 óta foglalkozom magánének tanítással, hangképzéssel.”

“Diákéveim alatt furulyázni és hegedülni tanultam, majd később zongorázni. A hangképzési tanulmányaimat 14 évesen kezdtem el (hangképző mestereim: Móricz Andrea, Dobi-Kiss Veronika, Faith Ildikó, Berki Tamás, Domonkos Zsuzsa és Tótpál Szilvia voltak) Zenei tanulmányaimat a győri Richter János Konzervatóriumban (klasszikus ének) majd a Kőbányai Zenei Stúdióban (könnyűzene) végeztem.”

“Hiszek a zene felszabadító erejében és abban, hogy a zene által fejlődni tud az emóció. A zenetanulás rendszerességre és alázatra nevel, ugyanakkor egy nagyon jó kikapcsolódási lehetőség. Óráimon a komoly hangképzés mellett, kikapcsolódási lehetőséget nyújtok tanítványaimnak és hosszú évek színpadi tapasztalatát adom át. Örülök, ha a “kezem” alatt érnek el sikereket a tanítványok, vagy szereznek új barátokat, alakulnak együttesek, vagy ha valaki az óráimon találja meg a nyugalmát.”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial